Homepage  

Het bedrijf
Nieuws
Projecten
Leveranciers
Producten
Aluminium
ramen en deuren
Aluminium
schuiframen- en deuren
Aluminium
vliesgevels
Contactinformatie
 
 
R 52 Aluminium Ramen en Aluminium Deuren
Dit ongeïsoleerde aluminium raamsysteem en aluminium deursysteem van Alcoa Architectuur-systemen wordt o.a. toegepast in winkelcentra als afscheiding van binnenruimtes, voor bedrijfsruimten en voor bijvoorbeeld wind dichtmaken van galerijen en trappenhuizen.
 

RT 52 - RT 62 - RT 72 Aluminium Ramen en Aluminium Deuren
Dit geïsoleerde aluminium raamsysteem en aluminium deursysteem van Alcoa Architectuur-systemen is door de vele mogelijkheden, de beproefde kwaliteit en de uitstekende prestaties geschikt voor woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Voor elk project bieden wij een oplossing.
 

RT 62 Aluminium Kozijn Gecombineerd met Houten Deur
Tegenwoordig is het mogelijk om aluminium kozijnen van Alcoa Architectuursystemen te combineren met houten deuren. Deze combinatie komt veelal voor in de woningbouw en word gebruikt als voordeur. De vraag naar aluminium kozijnen die te combineren zijn met houten deuren is er een van een architectonische aard.
 

GT 70 S Aluminium Ramen en Aluminium Deuren
Met het systeem GT 70 S heeft Alcoa Architectuursystemen de oplossing in huis voor het vervangen van houten en stalen ramen met behoud van uiterlijk, maar met het comfort van aluminium.
 
AL MEER DAN 100 JAAR VAKMANSCHAP